Hoe populair is de auto?

Een auto is veel voorkomend, omdat het een makkelijke manier is om te reizen. Je hebt de auto namelijk altijd in de buurt, dus je kunt op elk moment weg gaan als je dat wilt, dit is heel erg handig, want hierdoor ben je heel erg flexibel en het is ook een stuk fijner. Vooral als je bijvoorbeeld naar het werk moet, want dan kun je wanneer je wilt vertrekken en anders zou je op de trein of bus moeten wachten. En het wachten voor de bus en trein vinden heel veel mensen niet fijn. Het kan ook zo zijn dat ze vertraging hebben en dan moet je nog langer wachten.

Het kan zelfs zo zijn dat de trein niet komt en dan moet je op de volgende wachten, dit is natuurlijk helemaal niet handig. Als dit voor het werk gebeurd ben je namelijk gelijk te laat, want je kunt niets anders doen dan wachten voor de volgende trein of bus. Je hebt tegenwoordig ook een app waar je zelf aan kunt geven wanneer een busje je op kunt pikken, dit is een stuk fijner want dan kun je zelf kiezen hoe laat hij komt daarnaast komt het busje ook langs je huis, dit scheelt aardig wat tijd want nu hoef je niet meer naar de bushalte.

Veel verschillende soorten auto’s

Auto’s komen in verschillende soorten en maten, want iedereen heeft een voorkeur. En daarnaast heeft ook iedereen een budget. En dat budget beperkt de keuze vaak. Je hebt ook vaak per land een soort auto dat het populairst is, dit ligt vaak aan de omgeving. In Amerika is bijvoorbeeld de SUV heel populair, maar in een ander land kan dit bijvoorbeeld weer niet heel populair zijn. Cabrio’s zijn bijvoorbeeld weer populair in warme landen. Er zijn ook veel verschillende automerken. Je hebt automerken die goedkope auto’s verkopen, maar je hebt ook automerken die goedkope en gemiddelde auto’s verkopen en daarnaast heb je ook automerken die alleen gemiddelde auto’s verkopen en je hebt ook merken die gemiddelde en dure auto’s verkopen en dan als laatst heb je ook automerken die alleen dure auto’s verkopen. Maar dure auto’s verschillen ook nog wel aardig, want 80.000 euro voor een auto is al aardig duur, maar je hebt ook auto’s van meer dan 150.000 euro, dus dat is wel een groot verschil.

Maar je hebt ook verschillen in maten, want sommige auto’s zijn langer dan andere auto’s en je hebt ook auto’s die hoger zijn. Daarnaast heb je ook nog andere verschillen, zoals hoeveel portieren, want je hebt auto’s met twee portieren en ook auto’s met vier portieren.